top of page
  • Foto van schrijverlucidebv

Terugblik op een feestelijk 2023 en een korte vooruitblik naar 2024!

Lucide 10 jaar

Het hoogtepunt van 2023 was ons 10-jarig jubileum. Een decennium vol innovatie, groei en successen. In het bruisende hart van Amsterdam hebben we het hier een feestje van gemaakt met ons hele team en hun partners. Klanten, relaties en oud-collega’s waren van de partij bij ons feest op het clubhuis in Leersum.  

 

Een team om trots op te zijn

Ongelooflijk trots ben ik op de groei van het Lucide-team. Nieuwe spelers hebben zich bij ons aangesloten, samen vormen we een hecht en divers team. Het is inspirerend om te zien hoe ieder zijn talenten inzet en daarmee bijdraagt aan het succes van onze klanten én van Lucide. Samen vormen we een krachtige eenheid, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden.

 

Bedrijfsevents en kennisdelen

Door het jaar heen hebben we diverse bedrijfsevents georganiseerd. Klanten, relaties en het Lucide-team genoten samen van gezelligheid, netwerken en het delen van ervaringen.. Kennis deelden we intern, maar ook middels het geven van enkele succesvolle trainingen bij gerenommeerde bedrijven zoals ICTRecht en Tata Steel.

 

Een smakelijke leerervaring

Inmiddels een vaste traditie binnen Lucide zijn de meerdaagse in-company trainingen en een aantal 'Meet & Learn'-sessies. Deze informele bijeenkomsten boden onze spelers de kans om onder het genot van een smakelijke maaltijd kennis te delen en op te doen. De interactieve en gezellige setting zorgde voor een ongedwongen omgeving waarin we konden brainstormen, discussiëren en van elkaar leren. En natuurlijk gaan we daar mee door in 2024!

 

Nieuwe klanten, nieuwe diensten

Lucide heeft in 2023 enkele mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dit bevestigt niet alleen de groeiende reputatie van Lucide in de markt, maar toont ook aan dat onze diensten waardevol zijn voor een breed scala aan bedrijven en organisaties. Daarnaast hebben we afgelopen jaar met trots onze nieuwste dienst geïntroduceerd: het Lucide Inkoopkompas. Dit instrument stelt organisaties in staat om hun inkoopprocessen te optimaliseren, kosten te besparen en verbeterpotentieel zichtbaar te maken. En zonder dat het de klant wat kost. Wie wil dat nu niet!

 

Blik gericht op 2024!

Terwijl we met trots terugkijken op 2023, kijken we met evenveel enthousiasme naar de toekomst. Zo nemen we opnieuw deel aan NL Doet! Een initiatief waarbij we ons inzetten voor onze medemens. 2024 is nog maar net gestart en ons team is al met twee getalenteerde professionals gegroeid. We hopen ons team nog verder uit te breiden om zo nog beter te kunnen voldoen aan de vraag naar interim professionals. Het jaar is ook mooi gestart met alle collega’s op een interessante interim opdracht.

 

Conclusie

2023 was een reis vol hoogtepunten, verdere groei en innovatie voor Lucide. We hebben successen gevierd, kennis gedeeld, nieuwe klanten verwelkomd en zelfs een nieuwe dienst gelanceerd. Met een sterk team en een heldere visie kijken we vol vertrouwen uit naar wat 2024 ons zal brengen. Lucide blijft zich inzetten om waarde toe te voegen aan haar klanten en we kijken ernaar uit samen nieuwe mijlpalen te bereiken. Op naar een succesvol en inspirerend 2024!51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page