top of page
7046963c-b21e-11ea-82c1-0217670beecd_edi

De kracht van het samenspel

 Als één Lucidiaan je organisatie komt versterken, krijg je er een heel team bij. We weten hoe we dat spelen. Elke Lucidiaan weet wat de andere Lucidianen kunnen. Zo zijn we in staat jouw vraagstukken adequaat op te pakken.

Onze visie over het samenspel
Samenwerken en co-creatie gaan een grote rol spelen de komende jaren. Een actieve samenwerking met zowel leveranciers als klanten is dan cruciaal. En ook binnen organisaties het spel tussen de diverse afdelingen weten te spelen. Alleen maar zoeken naar de laagste prijs is het al lang niet meer.

Kunnen inzoomen (voor contracten) en kunnen uitzoomen (voor strategisch advies), verder kijken dan je neus lang is! Succesvol samenspel gaat verder dan alleen de inhoud, het gaat ook om de relatie, communicatie, oprechtheid, verantwoordelijkheid en initiatief. Een sparringpartner voor elkaar zijn.

Wie zijn onze opdrachtgevers?
Lucide heeft de afgelopen jaren mooie interim opdrachten op gebied van inkoop en contractmanagement mogen invullen. Onze interim professionals zetten hun expertise in binnen de publieke en private sector op de domeinen ICT, hr, facilitair, klantcommunicatie en het sociaal domein. 

Neem een kijkje op de sub-pagina's en overtuig je zelf.

Wat zeggen onze klanten?

"Ze hebben de gave om je aan het denken te zetten"

LUCIDE_aanvullend_08_ONLINE.jpg
bottom of page