top of page
header cirkel 5.png

alleen samen

Als je één Lucidiaan koopt, krijg je er een heel team bij. We weten hoe we dat spel spelen. Elke Lucidiaan weet wat de andere Lucidianen kunnen en wat er in het salesmandje zit. Het gaat over vertrouwen, op elkaar bouwen, pro actief met elkaar meedenken. En helderheid: het is iedereen duidelijk waarom we wat met elkaar ondernemen. Zowel binnen als buiten. Hoe helderder de afspraken, hoe sterker het netwerk werkt, hoe beter je waarde met elkaar creëert en elkaar van dienst bent.

Pim Jonker_1.jpg
Pim Jonker_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Pim Jonker

directeur

Pim woont in Epe, houdt van golfen en reizen. Een familiemens, die het iedereen graag naar de zin maakt. Als geen ander weet hij hoe je van een groep mensen een hecht team maakt. Pim is een verbinder en zijn geheim is zijn humor. Pim heeft door zijn ervaring een enorm netwerk. Zijn focus ligt op de domeinen ICT, facilitair, hr en klantcommunicatie.

Pim Jonker_2.jpg
Jeroen Papen_1.jpg
Jeroen Papen_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Jeroen Papen

interim professional

Jeroen is een denker met daadkracht. Voor Lucide en privé sleutelt hij graag aan projecten. Ontbreekt het aan de juiste spelregels, dan maakt hij die. Jeroen heeft 20 jaar ervaring, is precies, maar vindt altijd ruimte om buiten de lijntjes te kleuren. Racen naar de finish of rustig toeren naar een hoogtepunt: dat bepalen we samen.

Pim Jonker_2.jpg
Herman Ligtenberg_1.jpg
Herman Ligtenberg_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Herman Ligtenberg

relatiemanager

Herman speelt het spel op z’n Rotterdams. Geen woorden, maar daden. Hij houdt van het bourgondische leven en neemt mensen hier graag in mee. Doordat hij jarenlang meedeed aan het inkoopspel, ziet Herman meteen waar de behoefte van de klant én de professional liggen. Zo vindt hij altijd de juiste match. Win-win!

Wicher Sieders_1.jpg
Wicher Sieders_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Wicher Sieders

interim professional

Wicher woont in Leidschendam midden in de Randstad en toch lekker rustig. Als sportbegeleider voor mensen met een beperking heeft hij geleerd dat je soms gewoon creatief moet zijn. En daar heeft hij als hij aan het werk is ook veel aan. Met zijn uitgebreide ervaring als inkoper vindt Wicher altijd wel een oplossing.

Pim Jonker_2.jpg
Suzanne Kamphuis_1.jpg
Suzanne Kamphuis_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Suzanne Verhaag

manager interim professional

Suzanne gelooft dat de manier waarop je samenspeelt ertoe doet. Niet alleen als ze een gezellig potje tennist met haar dochter. Ook op haar werk. Haar ambitieuze doelen gaan hand in hand met oog voor gedrag en elkaars belangen. Dát leidt tot game-set-match. En laat ze dat nou al ruim 20 jaar toepassen als inkoop- en contractmanager.

Miranda van Dillen_1.jpg
Miranda van Dillen_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Miranda van Dillen

interim professional

Miranda is een mensenmens. Luistert goed en kijkt graag, en als het even kan nog iets verder. Want er is zoveel moois, als je het maar wilt zien. Voor zichzelf legt ze de lat lekker hoog. En ze is altijd op zoek naar 1+1=3. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. In haar werk zorgt ze voor samenspel, maar een jaknikker is ze niet.

Marieke Bos_1.jpg
Marieke Bos_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Marieke Bos

interim professional

Marieke woont met haar twee tieners in het Noorden van het land. Inmiddels werkt Marieke zo’n 20 jaar in het facilitaire werkveld, waar zij graag aan zet is binnen contractmanagement en inkoop. Zij zet zich ook in voor goede doelen. Verbinding en vriendschap zijn heel belangrijk voor haar. En door creatief bezig te zijn zit ze lekker ontspannen in de wedstrijd!

Pim Jonker_2.jpg
Joël van Renselaar_2.jpg

Vincent houdt van nieuwe dingen leren en maakt zich dat snel eigen. Die nieuwe inzichten zet hij graag in. Of het nu een handige oplossing is voor een ingewikkeld vraagstuk of voor een verbouwklus aan zijn huis. Een echte doorzetter, die graag nog iets dieper graaft! Hij heeft een kritisch oog, maar blijft altijd positief.

Pim Jonker_2.jpg
Pim Jonker_2.jpg
leeg.jpg

Kom jij ons team versterken?

Vincent Deen

accountmanager

Vincent Deen_1.jpg
Vincent Deen_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw
bottom of page