header cirkel 5.png

Alleen samen

Als je één Lucidiaan koopt, krijg je er een heel team bij. We weten hoe we dat spel spelen. Elke Lucidiaan weet wat de andere Lucidianen kunnen en wat er in het salesmandje zit. Het gaat over vertrouwen, op elkaar bouwen, pro actief met elkaar meedenken. En helderheid: het is iedereen duidelijk waarom we wat met elkaar ondernemen. Zowel binnen als buiten. Hoe helderder de afspraken, hoe sterker het netwerk werkt, hoe beter je waarde met elkaar creëert en elkaar van dienst bent. 

Pim Jonker_1.jpg
Pim Jonker_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Pim Jonker

directeur

Pim woont in Epe, houdt van golfen en reizen. Een familiemens, die het iedereen graag naar de zin maakt. Als geen ander weet hij hoe je van een groep mensen een hecht team maakt. Pim is een verbinder en zijn geheim is zijn humor. Pim heeft door zijn ervaring een enorm netwerk. Zijn focus ligt op de domeinen ICT, facilitair, hr en klantcommunicatie.

Pim Jonker_2.jpg
Jeroen Papen_1.jpg
Jeroen Papen_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Jeroen Papen

contractmanager | inkoper

Jeroen is een denker met daadkracht. Voor Lucide en privé sleutelt hij graag aan projecten. Ontbreekt het aan de juiste spelregels, dan maakt hij die. Jeroen heeft 20 jaar ervaring, is precies, maar vindt altijd ruimte om buiten de lijntjes te kleuren. Racen naar de finish of rustig toeren naar een hoogtepunt: dat bepalen we samen.

Pim Jonker_2.jpg
Herman Ligtenberg_1.jpg
Herman Ligtenberg_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Herman Ligtenberg

relatiemanager

Herman speelt het spel op z’n Rotterdams. Geen woorden, maar daden. Hij houdt van het bourgondische leven en neemt mensen hier graag in mee. Doordat hij jarenlang meedeed aan het inkoopspel, ziet Herman meteen waar de behoefte van de klant én de professional liggen. Zo vindt hij altijd de juiste match. Win-win!

Jos Ton_1.jpg
Jos Ton_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Jos Ton

inkoper

Op het eigen speelveld is Jos vader van een puber die hem bij de les houdt. Dat leren een levenslange uitdaging is, ervaart Jos door het corona-keyboard. Vader Jacob weet er alles van. In zijn werk is Jos een door de wol geverfde telecom-inkoper. Het team staat boven alles. Met zijn kennis van techniek en inkoop brengt Jos werelden bij elkaar.

Pim Jonker_2.jpg
Astrid Regterschot_1.jpg
Astrid Regterschot_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Astrid Regterschot

contractmanager

Astrid woont met haar man en twee dochters in Epe. In haar vrije tijd is ze vrijwilliger bij een plaatselijk museum. Want ze vertelt de geschiedenis graag door. In haar werk is ze niet anders. Astrid haalt plezier uit haar werk door kennis te delen. Een teamspeler in hart en nieren, die thuishoort in de basis van elk team.

Pim Jonker_2.jpg
Suzanne Kamphuis_1.jpg
Suzanne Kamphuis_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Suzanne Kamphuis

contractmanager | inkoper

Suzanne gelooft dat de manier waarop je samenspeelt ertoe doet. Niet alleen als ze een gezellig potje tennist met haar dochter. Ook op haar werk. Haar ambitieuze doelen gaan hand in hand met oog voor gedrag en elkaars belangen. Dát leidt tot game-set-match. En laat ze dat nou al ruim 20 jaar toepassen als inkoop- en contractmanager.

Joël van Renselaar_1.jpg
Joël van Renselaar_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Joël van Renselaar

contractmanager

Joël woont op de Veluwe, samen met zijn vrouw en twee kinderen. Hij trapt graag een balletje met zijn zoon. Hij staat altijd voor je klaar en werkt al vanaf 2009 in facilitaire inkoop. De laatste jaren deed hij vooral Europese en onderhandse aanbestedingen. Joël doorziet snel waar de knelpunten zitten. Een aanwinst voor elk team.

Pim Jonker_2.jpg
Miranda van Dillen_1.jpg
Miranda van Dillen_2.jpg
  • linkedin Lucide blauw

Miranda van Dillen

contractmanager | inkoper

Miranda is een mensenmens. Luistert goed en kijkt graag, en als het even kan nog iets verder. Want er is zoveel moois, als je het maar wilt zien. Voor zichzelf legt ze de lat lekker hoog. En ze is altijd op zoek naar 1+1=3. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. In haar werk zorgt ze voor samenspel, maar een jaknikker is ze niet.

Pim Jonker_2.jpg
leeg.jpg

Collega worden?

We zijn altijd op zoek naar talent.