top of page
header cirkel 5.png

Lucide

Lucide is een netwerk van samenspelende specialisten met een heldere kijk op inkoop en contractmanagement. Het netwerk van Lucide is divers en bestrijkt meerdere disciplines en branches. De interim professionals zijn proactief en verbindend, die in gewone mensen taal met vrolijke humor communiceren. Als je één Lucidiaan inhuurt, krijg je er een heel team bij.

Ontstaan

Lucide is opgericht op 21 juni 2013. Dat betekent dat we ons inmiddels ruim 10 jaar begeven op de detacheringsmarkt voor inkoop en contractmanagement.

 

In het Latijns betekent Lucide inspirerend van geest, in lijn met onze filosofie staat het vooral voor Luisteren, Uitdagen, Communiceren, Inspireren, Daadkracht en Empathisch vermogen.

Waar we ooit zijn begonnen met opdrachten bij de speciale sectorbedrijven (water- en energievoorziening, vervoer en postdiensten) kom je ons ondertussen ook tegen bij klanten in de centrale- en decentrale-overheid, de telecom- en de zorg-VVT sector.

teamfoto voor clubhuis.jpg

Ons DNA

Elk mens is een netwerk. Elke onderneming is een netwerk. Een netwerk van relaties. Lucide houdt van het bouwen van solide netwerken. Als goede Lucidiaan ben je een netwerker. Als interim professional ben je een soort gastheer, die als een spil in het team zorgt dat iedereen het beste beentje voorzet en er plezier in houdt. Zo ontstaat het beste resultaat.

Vals spelen mag niet. “Fair Play, Fair buy.” Het beste samenspel komt tot stand als je elkaar kan uitdagen, aanvoelen en aanvullen. Zo ontstaat er een win/win voor iedereen en wordt er waarde gecreëerd voor elkaar. Dit samenspel echt spelenderwijs tot stand brengen en samenwerkingen laten floreren: daar komen wij graag ons bed voor uit. 

bottom of page