top of page

Ben je een organisatie in de (semi-)publieke sector dan helpen we je graag met opdrachten op gebied van inkoop of contractmanagement. We hebben een vast team met interim professionals en een flexibele schil. Zo kunnen we snel schakelen bij een aanvraag, voor korte en langere termijn. We kunnen een aanbesteding uit handen nemen of tijdelijke invulling verzorgen voor je team. Een frisse wind door je inkoopproces of contractmanagement verder op de kaart zetten? We staan voor je klaar!

header cirkel 5.png

telecom

Lucide is ook actief in de telecom. Data- en telecommunicatie verbindt mensen, net zoals Lucide dat doet. Kunstmatige intelligentie (AI) neemt ook in de telecom een hoge vlucht. Dat brengt nieuwe, ethische, sociale en veiligheidsvraagstukken met zich mee. Bereikbaarheid en continuïteit van telecom-netwerken, cybersecurity en AI zijn trends waarop een telecombedrijf moet anticiperen. Wij helpen je daar graag aan mee.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Ben je een organisatie in de telecom dan helpen we je graag met opdrachten op gebied van inkoop of contractmanagement. We hebben diverse spelers met veel ervaring! We kunnen een project uit handen nemen of tijdelijke invulling verzorgen voor je team. Een frisse wind door je inkoopproces of contractmanagement verder op de kaart zetten? Onze experts doen dat graag.

Onze ervaring

Een aantal voorbeelden van opdrachten die we hebben uitgevoerd in de telecom zijn:

  • inkopen van een Telecom Business Support Systems bij Delta Fiber Nederland.

  • adviseren, onderhandelen en contracteren van diverse nieuwe ICT-leveranciers voor het nieuwe glasvezelnetwerk in België bij Fiberklaar.

  • uitvoeren van contractmanager van telecomdiensten bij KPN.

  • inkopen van inhuur van ICT expertise bij KPN 

Onze opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers in de telecomsector. 

BT-LOGO-640x360.png
bottom of page