top of page
kineticsand2_edited.jpg

Lucide ondersteunt
bij het beheersen van complexe inkoop en contractmanagement vraagstukken.

De kunstenaar Bruce Shapiro stuurt met magneten knikkers aan, die met hun bewegingen oneindige sporen door het zand trekken.

De diensten van Lucide

Onze experts zijn niet alleen inzetbaar voor detachering, maar ook bijvoorbeeld voor het geven van trainingen.

Haal inkoopervaring in huis

Onze ervaren inkoopexperts nemen je het werk helemaal uit handen. Of doorlopen het inkooptraject samen met je team. We werken inkoopmethodes uit en coachen je medewerkers. Net wat je wilt.

We zijn vakidioten. En daarom zijn onze professionals lid van de NEVI en in het bezit van een Nevi-certificaat. We weten alles van het aanbestedingsplatforms zoals TenderNed en zorgen voor efficiënte inkoop- en aanbestedingsprocessen. We zitten niet voor niets in de Commissie van Aanbestedingsexperts, een groep juridische en inkoop-deskundigen, die de minister van Economische Zaken heeft geïnstalleerd om klachten van marktpartijen af te handelen.

Laat onze contractmanagers jouw contracten bewaken

Onze contractmanagementexperts leggen getekende contracten én alle wijzigingen duidelijk en transparant vast. We beheren en bewaken de afspraken. Om te voorkomen dat er waarde uit contracten weglekt. Moeten we bijsturen, dan doen we dat. Zodat een contract blíjft passen, voor alle partijen en ook als de situatie verandert. Onze professionals zijn CATS-CM gecertificeerd.

NEVI_LUCIDE_Inkoop
CATS-CM_Lucide_contractmanagement
Tenderned_Lucide
commissie van aanbestedingexperts.jpeg
bottom of page