top of page
header cirkel 5.png

privaat overig

De private sector is erg groot. Ook hier zijn onze professionals al vele malen aan zet geweest op het gebied van NPR (ICT, facilitair, hr en marketing & communicatie) is.

Ook hier willen wij bij maatschappelijke en duurzame vraagstukken ons steentje bijdragen. 

Wat we voor jou kunnen betekenen

Ben je een organisatie in de private sector, dan helpen we jou graag met opdrachten op gebied van inkoop of contractmanagement. We hebben ervaring binnen diverse bedrijven met uiteenlopende behoeftes. We kunnen een advies uitbrengen voor de inrichting van een inkoopafdeling, adviseren over contractmanagement strategieën of tijdelijke invulling verzorgen voor je team. Een frisse wind door je inkoopproces of contractmanagement verder op de kaart zetten? Wij doen het graag.

Onze ervaring

We zijn experts in NPR, wat goed bruikbaar is voor bedrijven in de private sector. Een aantal voorbeelden van opdrachten die we hebben uitgevoerd zijn:

  • als senior contractmanager en coach fungeren als sparringpartner voor het MT van Facility Hard Services om tot een nieuwe sourcingstrategie te komen en het coachen van collega contractmanagers bij de Rabobank.

  • als ICT contractmanager het beheren en managen van toegewezen portfolio bij Tata Steel.

  • als inkoper een analyse uitvoeren en advies uitbrengen over de mate van volwassenheid van de ICT-inkoopafdeling bij PostNL.

  • het als inkoper valideren en kalibreren van bestaande lCT-overeenkomsten en mogelijke oriëntatie op alternatieven bij TRIP advocaten en notarissen. 

LUCIDE_aanvullend_02_ONLINE.jpg

Onze opdrachtgevers

Logo rabobank.png
Logo Tata Steel in png.jpg
Artboard27.png

Een greep uit onze opdrachtgevers in de privaat overig.

Artboard28_edited.png
bottom of page