top of page
  • Foto van schrijverlucidebv

Je wordt gezien!

De herfst is dan nu toch echt stormachtig begonnen en het einde van het jaar komt er ook al aan. En dus ook de eindejaarsgesprekken. Een mooi moment om even terug te kijken, maar vooral vooruit. We maken altijd plannen aan het begin van het jaar over wat we willen doen. Groot en klein. Waar willen we beter in worden en wat laten we los. Het eindejaarsgesprek bij Lucide gaat vooral om jouw ontwikkeling. Gelukkig kijken we dan eerst naar jou als persoon en dan pas naar de rest. Wat vind jij belangrijk? Waar zit jouw uitdaging? Waar wil je in groeien?


Een leven lang leren is natuurlijk een mooi motto, maar kost ook de nodige energie en tijd. Daarom moet een opleiding of cursus wel echt iets zijn wat je boeit en de energie en tijd waard is. Zeker naast je werk, je gezin en je sociale leven.

Als interimmer leer je bij elke opdracht weer zoveel. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook over culturen in een organisatie, processen die jouw opdracht raken en natuurlijk van de mensen met wie je samenwerkt. Daar groei je van als mens! Helemaal als je daarna samen met je leidinggevende de balans opmaakt. Wat je mee wilt nemen naar je volgende opdracht en waar je verder in wilt ontwikkelen. Past daar een opleiding bij die je verder helpt?

Misschien even net buiten je eigen comfortzone gaan, levert je daarnaast nieuwe inzichten op. Daar krijgen we binnen Lucide veel ruimte voor en vooral heel belangrijk; we worden er niet op afgerekend als het niet helemaal in één keer lukt. Samen zoeken we dan naar een andere manier. Want samen zijn we Lucide.


Wil je ook gezien worden, jezelf blijven ontwikkelen en gewoon gezellige collega’s hebben? Kom dan eens een kop koffie of thee drinken in Leersum! Wie weet start 2024 dan voor jou met een nieuwe uitdaging!58 weergaven0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page