top of page
  • Foto van schrijverlucidebv

Dag 2022

2023…de kop is er al weer af, maar graag blikken we nog even terug op 2022. Een jaar waarin een paar collega’s wisselden van speelveld, maar gelukkig ook een aantal nieuwe spelers begonnen. Een jaar waarin leuke nieuwe opdrachten startten én veel aandacht was voor het spel en het team.


Het belangrijkste moment van 2022 was de lancering in mei van onze nieuwe huisstijl. Een mooi resultaat waar we trots op zijn en die met hulp van alle spelers van Lucide is gerealiseerd. Naar buiten toe uitte zich dat in een nieuwe website, een nieuw LinkedIn bedrijfsprofiel, een pagina in vakblad Deal! en een kleine verrassing richting vaste klanten en relaties. Wij vierden het met een heerlijke taart, lekkere lunch, potje midgetgolf en sloten het feestje af met een borrel en hapjes.

Wat we verder allemaal gedaan hebben? Nou …

· 11 maart NL doet! Bij zorgboerderij Abrona in Cothen hebben we ons steentje bij gedragen en veel klussen geklaard!

· 14 en 21 april meet & learn sessie Tone of Voice Lucide op ons clubhuis in Leersum.. Wat je met taal allemaal kan doen, heel bijzonder! Hoe willen we klinken? Wat past bij ons?

· 2 juni een meet & learn sessie Het DNA van Lucide op ons clubhuis. Onder inspirerende begeleiding van Irene Koel werkten we aan het merk Lucide, een vertaling naar waarden en gedrag.

· 9 juni teamuitje Ducktour, met waanzinnige prijzen en een gezellige bbq. Alle wederhelften gingen dit keer ook gezellig mee!

· 5 september het jaarlijkse golftoernooi Inkopers op de golfbaan in Den Bosch. Het ging ons zeker om het spel en niet om de knikkers.

· 12 oktober Vliegen op Teuge en kookworkshop. Ons bedrijfsuitje bracht ons dit keer letterlijk op grote hoogte! En onze creativiteit ging los tijdens een Italiaanse kookworkshop.

· 17 november meet & learn sessie Aanbesteden in de ICT op het clubhuis. Hierbij kwamen diverse belangrijke onderwerpen aan bod zoals de governance, ARBIT2022, GIBIT2020, AVG en informatiebeveiliging met de BIV-classificatie.

· 14 december uit eten en naar musical Tina! Samen een avondje uit, gezellig eten & even bijkletsen met collega’s en wederhelften. Een mooie afsluiting van 2022!


En we gingen naar diverse bijeenkomsten zoals het Nevi Zorgcongres, de Nationale Contractmanagement Conferentie, het Noord Nederlandse Inkoop Congres en de Nevi Procurement Day.


Oh ja, 2022 was zakelijk op veel vlakken een positief jaar én meerdere collega’s hebben diploma’s en certificaten behaald. Een mooi jaar met vele successen die we dan ook samen gevierd hebben. Nu op naar 2023.


Wat we gaan doen in 2023? Dan bestaan we 10 jaar! Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Dat en nog veel meer lees je in ons volgende blog.

72 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page