top of page
blauwe cirkel klacht1.png

voor de zzp'er

We zijn op zoek naar flexibele spelers, waarmee we onze klanten kunnen helpen hun "knikkers te behouden" en het "spel" te winnen. We hechten waarde aan de samenwerking met onze klanten en zzp'ers.

gettyimages-696167393-2048x2048.jpg

Word een waardevolle schakel in het flexibele team van Lucide!

 

Ben jij een gedreven ZZP'er die uitblinkt in inkoop en contractmanagement? Heb je een passie voor het spel én de knikkers?

Hou je van uitdagingen, samenspel en strategisch denken, of anders gezegd, wil je deel uitmaken van een hecht team dat het beste resultaat wil bereiken voor alle betrokken partijen? Word dan een waardevolle schakel in onze flexibele schil bij Lucide. Samen creëren we win-win situaties en tillen we inkoop en contractmanagement naar een hoger niveau.

 

Bij Lucide geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom investeren we in opleidingen, trainingen en begeleiding voor onze eigen professionals én voor ZZP'ers uit onze flexibele schil die streven naar groei en die willen blijven leren. Als schakel in deze flexibele schil kan je onder andere deelnemen aan onze meet & learn sessies en in-company trainingen. Samen blijven we scherp, up-to-date en in staat om de uitdagingen van de snel veranderende inkoop- en contractmanagement-wereld aan te gaan.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons succesvolle samenspel!

bottom of page